Internasjonal Solfest

Date: 24.02.2024 Place: Ofelas Arena Time: 11:00 - 15:00
Røde Kors, Hero Kirkenes Mottakssenter og Flyktningetjenesten arrangerer igjen “Internasjonal solfest”. Solfesten foregår på Ofelas Arena i Kirkenes lørdag 24. februar fra kl 11-15.
Det er gratis inngang, og arrangementet er svært populært blant alle aldersgrupper. De siste årene har det vært ca 500 besøkende.
Man kan få kjøpt en smakebit fra Sør-Varangers internasjonale kjøkken til en rimelig penge. Det serveres hjemmelagde kaker og småretter fra alle verdens hjørner. Alt er forberedt av frivillige, så hvis det er noen som får lyst til å ”hive seg med” er det bare å ta kontakt.
Vi satser på variert underholdning, med innslag på scenen flere ganger i løpet av arrangementet. Tidligere har vi hatt alt fra trekkspill og seniordans til Russisk raggea musikk og lokale rockeband. Vi skal selvfølgelig følge tradisjonen slik at det blir noe for alle. Det lokale innslaget er en viktig del for oss, og en fin måte å vise litt av det brede spekteret av underholdning vi har i kommunen vår.
Frivillige bes ta kontakt med Sør-Varanger Røde Kors på e-post: sorvaranger.rodekors@gmail.com eller til Sandra på tlf 91766624 for å melde seg