Northquake Live

Frontmann og vokalist er Rolf Amundsen som har en fortid fra bandet Rolffa. Rolffa har blant annet gitt ut singelen Toppløs som har streamet til gull, og en coverversjon av Kaizers Orchestras Hjerteknuser, m.m. Rolf har også produsert musikk for radio, TV, spill og andre artister og band.

Trommis Øyvind Karlsen er også medlem av bandet Intrigue, med lang fartstid og en gullplate på samvittigheten og er også er involvert i diverse andre prosjekter og innspillinger.

Gitarist Knut Bakkevold er tidligere medlem av Intrigue, og har vært session gitarist for Slincraze, og jobber i dag i lag med diverse artister og band.

Northquake er resultatet av 3 ambisiøse musikere med bred erfaring innenfor musikk og som vil skape noe nytt og spennende sammen. Det som har begynt i det små, har utviklet seg gradvis mot noe større, og med tre ulike men åpne sinn, mener vi resultatet også blir desto mer interessant. En rød tråd gjennom produksjoner og det vi holder på med er at det skal svinge og låte energifullt og fengende.

Ofelas Arena fredag 2. november konsertstart 23:55

Døra åpner kl 21:00

Billett kjøper du på ebillett.no/ofelas