Inspirasjonsdagen

Gratis! Ta med ansatte og venner!

Meld deg på her: https://www.kirkenesnf.no/liste-aktiviteter?eventID=8450

For å gi oss inspirasjon og motivasjon har vi hentet inn tidligere landslagstrener Marit Breivik. Marit har gjennom sin unike lederstil løftet det norske kvinnelandslaget i håndball til en gullalder vi knapt har sett maken til!
I dette spennende foredraget snakker hun om ledelse, personlig innsats, felleskap og motivasjon.

I tillegg har vi fått med oss Bente Sollid Storehaug og Torry Pedersen. Bente er en av Norges mest populære foredragsholdere innen digitalisering. Hun har vært på listen over Norges 10 mektigste kvinner, hatt stor suksess som teknologi-gründer og sitter i dag med en tung styreportefølje innen media, IT, retail, finans og energi. I tillegg underviser hun fast på BI executive masterprogrammet Digitalisering, Innovasjon og Forretningsmodeller.

Torry er en medie-guru, mentor og lederutvikler med 40 års erfaring! Han har vært sjefredaktør i VG og satt i selskapets toppledelse i over 20 år. Hans ledelse av overgangen fra papir til digitalt, er beskrevet som en av de mest imponerende transformasjonene gjort av noen avis i den vestlige verden. I dette motiverende foredraget snakker han om hva som skal til for å få mennesker og organisasjoner til å tenke nytt, drive utvikling og hvordan vi kan utnytte vår egenart som fordel.

Grunnen til at Kirkenes Næringsforening og Barentssekretariatet arrangerer Inspirasjonsdagen er at vi i Sør-Varanger kanskje har behov for en tydeligere visjon og identitet. Hva er vår egenart fremover og hvordan skal den bidra til fremgang? Hva er verdien av å stå samlet, få alle over i samme båt med samme fremtidstro? Hvordan kan vi bygge enda bedre kultur for å tørre å ta nye steg og få til innovasjon i en utfordrende tid? Dette er årsaken til at vi har vi bedt disse tre foredragsholderne som har svært bred erfaring, og ikke minst solide resultater å vise til, om å komme og fortelle om sitt perspektiv.

Program torsdag 23. februar:

14.30: Dørene åpner og servering av wraps

15.00: Velkommen med kulturelt innslag
Niels Røine fra Kirkenes Næringsforening og Jenny Spring fra Barentssekretariatet ønsker velkommen!

15.15: Foredrag med Torry Pedersen
«Ikke som alle andre – hvordan kan Kirkenes utnytte sin egenart?»

16.15: Foredrag med Marit Breivik
«Kan personlig innsats og styrking av fellesskapet, skape nye muligheter?»

17.30: Foredrag med Bente Sollid Storehaug
«Neste generasjon Internett – hva kommer og hva blir annerledes?»

18.30: Sofa-prat med dagens gjester

19.00: Oppsummering og avslutning

Arrangementet er gratis, åpent for alle og vi byr på enkel servering.

Bindende påmelding via Kirkenesnf.no

Arrangeres av Kirkenes Næringsforening og Barentssekretariatet.

Velkommen!