Sommerstandup på Ofelas

Kjetil Melkevik, født og overlevd på Hundvåg i Stavanger. Kjapp i kjeften, noe som fører til at han ofte snubler i livet, i beste mening.
Med rundt 500 show i beltet, er han dreven, og hardtarbeidende komiker. Med base i Comedy box i Stavanger, har han opptrådt over hele landet, han står på alle de store klubbscenene, som Folken i Stavanger, Latter i Oslo og Ole Bull Scene i Bergen og har også vært å se på scener i London og Sverige. 
Soloshowet «Fantomsmerter» høstet gode tilbakemeldinger. Kjetil Melkevik har en humor det er lett å like, om et liv med tabber, fadeser og smartness, enten det er bevisst eller ei. 
Denne fyren liker du. Enten du liker det eller ei. 

Raymond Falldalen. Sparker oppover, men snubler mest i sitt eget liv. Vil du ha fasiten på hvordan man opprettholder et kjærlighetsliv og et stødig forhold? Vil du hvite hvordan man blir en perfekt far? Da er det ikke Raymond du skal lytte til. Da går det rett vest. 
Raymond har teft for å gjøre de tabbene du kan tenke deg. Og de du ikke kan komme på. 
Med base i Standup Bergen, er Raymond å se jevnlig på de store humorscenene som Ole Bull Scene i Bergen, Folken i Stavanger, han har stått på Latter i Oslo, og var finalist i Roast Battle. Under pandemien kom hans humor-roman Fine Nykker Og Et Nakkedrag, som handler om livet som samboer, kjæreste, far, i et pandemidtengt samfunn.  

Nå er de klar til Sommerstandup på Ofelas Arena fredag 17. juni kl 19:00
Døra åpner kl 18:30

Billett kjøper du på ebillett.no/ofelas