AVLYST: SkratteGalla 2022 Kirkenes

Stand Up Finnmark presenterer SkratteGalla 2022 Med Trine Lise Olsen, Halvor Johansson, Henrik Fladseth, Pål Riise og Jan Tore Kristoffersen

AVLYST. Du som har kjøpt billett vil bli kontaktet av Standup Finnmark

Trine Lise Olsen
Trine Lise Olsens karriere startet i 2003 med deltakelse i programmet «Judas», en Jackass-inspirert humorserie på TVNorge. I 2009 vant hun TV-konkurransen «Den norske humor» hvor premien var å få lage sitt eget tv-program. Trine Lise lagde da serien «Lille Billefjord». Hun har de seneste årene også vært med i programmene «Trinny & Susannah», «Masterchef», «Jaget» og «Brille».Trine Lise er også kjent fra scenen. Blant annet med den selvskrevne og kritikerroste stand-up forestillingen «Æ har rætt», hvor hun forteller om sin oppvekst som fosterbarn.

Halvor Johansson
“Halvor er et standupstjerneskudd som har hele humornorge for sine føtter”

Halvor Johansson har i løpet av få år blitt en publikumsfavoritt på Latter. Han er fast konferansier på klubbkveldene og i 2016 spilte han over seksti forestillinger på hovedscenen i “Lattergalla” sammen med blant annet Jon Niklas Rønning, Otto Jespersen og Hans Morten Hansen. Året etter var han med i Julelatter som også ble en stor suksess.

Nå for tiden får han stadig vekk nye fans som programleder for morgenshowet “Stå opp” på Radio Rock. Hans faste spalte ”Ta deg sammen” hvor han raljerer om saker fra nyhetsbildet har blitt delt hundretusenvis av ganger på sosiale medier. Til høsten er han klar med sitt første soloshow som naturlig nok heter ”Ta deg sammen”. Med naturlig sceneautoritet og sjarmerende fremtoning fremkaller Halvor latterbrøl fra publikum i alle aldre over hele landet.

Henrik Fladseth
Vinneren av VGTV programmet «Ikke lov å le på hytta» sesong 2 Henrik Fladseth er en fullblods komiker. En scenevant fyr som har en rekke lattermilde suksesser å vise, til både på scene og TV.Et humortalent som behersker alt innenfor underholdning på scene og TV.

Tidlig i karrieren satt Henrik opp sitt eget soloshow, «Kverulant», og kort tid etter ble han å se på skjermen i programmer som «Komiprisen”, «Senkveld”, «Brille» og med sitt eget sketsjeshow «Sølvrekka»(TV2), som han skapte sammen med revygruppen «Kristiania Ablegøyemakeri». I 2017 og 2018 medvirket han i «Feelgoods humorgalla,» sammen med Thomas Giertsen, Bård Tufte Johansen, Atle Antonsen, Robert Stoltenberg og Are Kalvø. I 2018 spilte han i den kritikerroste NRK-serien «Oslo zoo,» og i 2019 var han å se i «Hellums kro» på samme kanal, og i «Spårtsklubben” på VGTV.

Pål Riise Kongen av humor i Finnmark
Komiker Pål Riise har i de senere år virkelig etablert seg som en av de mest kjente humoristene fra vårt nordligste fylke. Han har de siste årene underholdt for fulle hus med sine enmannsshow. Årets helaftens forestilling fra Riise har fått navnet Sånn Æ Ser Det, og ifølge moromannen selv var nettopp denne forestillingen nærmest umulig å komme utenom. Han mener nemlig at han allerede i årevis har delt rundhåndet av sin enorme visdom og sine fasitsvar til folket. Pål har i årevis gitt svar på ting man ikke engang visste at man lurte på. Alt fra lengden på Lambis toalettpapir, via antall meter taffelsticks i en pose, til egnet koketid på Freias påske-egg og ikke minst Sjaman-sangen og Hold deg hjemme.Hans helaftens enmanns-forestilling er allerede sett av flere tusen, og som ett av mange høydepunkter må nok et utsolgt Edderkoppen Teater i Oslo trekkes fram.

Pål irriterer seg over ting du aldri kunne forutse, og han gir deg løsninger på problemer du ikke engang visste at du hadde. Alt med en herlig snert, og ikke minst en solid dose selvironi. Det faktum at Pål den siste tiden også er blitt mer oppmerksom på sin egen økende alder, vil nok rett og slett bare tilføre et hav av muligheter til temas det kan lages god underholdning av.
Stort sett vet man heldigvis hva man får, dersom man går på et Pål Riise show. Det aller meste faktisk!

Jan Tore Kristoffersen
Jan Tore var som tolvåring nominert til Amanda for Beste mannlige skuespiller i 1999. Han er en talentfull barneskuespiller som fant veien til stand-up-scenen ti år senere, hvor han så absolutt hører hjemme.

Han vant prisen for Beste Nykommer under Den Store Norske Humorfestival i Stavanger 2010. I Bergen står han jevnlig på klubbkvelder på Ricks i regi av Standup Bergen, og han er ofte å finne på Latter i Oslo. Dag Sørås har brukt ham som fast oppvarmer for showet sitt “Ekkokammer” på de fleste scener rundt om i landet. Ærlig og tragikomisk står han på scenen med en unik humor som man ikke skulle trodd at folk lo av. Det gjør de derimot! Absurd og grenseløs legger han ut om sitt liv på bunnen. Misantropisk og herlig spinner han sammen virkelighet med sine rare tanker og resultatet er galskap på sitt gøyeste!

AVLYST. Du som har kjøpt billett vil bli kontaktet av Standup Finnmark