Æ Elsker Finnmark med Trine Lise Olsen og Thomas Leikvoll

Høsten 2021 – To av landets mest erfarne og profilerte komikere legger fra høsten ut på en turné for å hylle hjemfylket med latterbrøl og ettertanke i ord, bilder og toner. Med røtter i henholdsvis Indre Billefjord og Vadsø velger Trine Lise Olsen og Thomas Leikvoll å sette til side statlige sammenslåinger og heller hylle fylket med den mest hardføre og morsomste befolkningen. I denne festforestillingen skal de både berømme og harselere med språket, folket, humoren, historien, været og naturen. Ja kort og godt alt som gjør Finnmark til Finnmark og gjør det til et av de mest eksotiske og spennende steder på kloden.

Vi lover en forestilling som vil gi deg innsikt, et hjerte svulmende av stolthet og, mest av alt, støle lattermuskler. Turneen bookes i disse dager. Ikke nøl med å melde din interesse og få med deg tidenes showhyllest til et Finnmark som alltid vil være Finnmark.

Trine Lise Olsen – Komikeren som blei allemannseie da hun vant NRKs tv-program «Den Norske Humoren». Siden har hun på rekordtid jobbet seg opp til å bli en av landets mest hardtarbeidende komikere, med utallige sceneopptredener og deltagelse i en rekke ulike tv-show. Trine Lise er en personlig, utleverende, ekte og ærlig humorist som evner å åpne selv den mest gjenstridige latterport. Hun har i sine to kritikerroste sceneshow «Æ har Rett» og «Den lille stemmen» brukt sine egne røtter og bakgrunn som grunnlag for humoren. Hun har vært nominert til den høythengende «Humorprisen».

Thomas Leikvoll – Standup-komikeren har en variert bakgrunn. Han blei for alvor kjent som programleder, først i Tv 3 og siden i Tv2, før han inntok scenen som komiker. Han har gjennom 15 år opparbeidet seg en enorm rutine og et variert uttrykk som begeistrer publikum med sin enorme energi og spilleglede. I særdeleshet utmerker han seg ved å bruke egne tabber, fordommer og karakterbrister som grunnlag for humoren. Både soloshowet «For gammel til å dø ung» og hans siste show «Unnskyld» har høstet rosende omtale landet rundt og har vist ham som en komiker med mange talenter. Han har også en rekke bokutgivelser bak seg. Bla humorboka «100% Nordlending» som han skrev i samarbeid med Erling Arvola jr.

Stand UP Finnmark på Ofelas Arena fredag 1. oktober kl 21:00
Døra åpner kl 20:00. 20 års grense

Billett kjøper du på ebillett.no/ofelas