SKRATTE-SOMMER 2021

Stand Up Finnmark AS presenterer stolt: «SKRATTE-SOMMER 2021»

En god latter forlenger livet!

Erlend Osnes har på kort tid gjort seg godt bemerket på både scene og radio. Han er for mange kjent fra radioprogrammet “Raae og Osnes” på NRK P3 sammen med makkeren Henning Raae. Våren 2016 var gutta også vikarer for Silje Nordnes og Ronny Brede Aase i NRK P3s flaggskip “P3 Morgen”.

Siden han debuterte på stand-up-scenen sammen med Terje Sporsem i 2010 har Erlend tatt steget fra deltids- til fulltidskomiker. Han er stadig å se på de største humorscenene i Norge. I 2015 debuterte han med sitt første solo stand-up-show “Av Familiære Årsaker” som solgte ut kulturhus over hele landet. Han er blitt beskrevet som en historieforteller av rang, og en komiker på god vei mot humorstjernehimmelen.

Med alt fra hardtslående mørk humor til enkel lettsindig observasjonshumor kan han passe til å underholde i alt fra jobbsamlinger, konferanser, selskaper og julebord. Erlend gjør også jobber som konferansier under events og annet hvor man trenger noen til å binde kvelden sammen.

Adam Schjølberg er kjent for sin eksplosive energi, høyt tempo og kjærlig varme i sine tekster.

Adam har blitt et velkjent navn på den norske stand-up scenen der han er kjent for å være en mitraljøse av gode poenger og latterkuler.

Ronny Torsteinsen En av norges beste og morsomste unge komikere, 

Ronny har slitt med indre demoner siden barneskolen, så når pandemien kom og alle show ble avlyst bestemte han seg for å bruke tiden på å finne ut hva som var galt med han. Og ikke bare ble han kvitt depresjonen, han lagde et fantastisk show ut av det!

Ronny er en fremadstormende komiker som trass sin unge alder allerede har levd et langt liv, på godt og vondt. Som komiker har Ronny stått på alle landets scener. Han står på Latter i Oslo, har opptrådt på Latter Live på NRK, og har stått på Thomas Gjertsen sin Humorgalla i Trondheim, hvor han ble presentert som et av landets nye store talenter. Han bekreftet alles lovord om talent, med hans første soloshow “Sorry mamma”, som ble en braksuksess og ble spilt på store og små scener i hele landet. Som privatperson har Ronny mye i bagasjen. Rusmisbruk, depresjon og angst er tre ord som har preget mye av Ronny sitt liv. Man skulle kanskje tro at dette var et vanskelig utgangspunkt for å gjøre god humor. Det er det ikke. I hvert fall ikke for Ronny Torsteinsen. Å gjøre triste og vanskelige temaer om til humor, er en kunstform Ronny behersker mesterlig. Ronny er en god gammeldags “fuck up” og livet hans utformer seg deretter, og slikt blir det gode vitser av. Denne balansen mellom det triste og det morsomme, er grunnen til at Ronny Torsteinsen nå er en av norges mest spennende unge komikere. Dette er et show alle bør se. Og kanskje vil du innse at du også er din verste fiende. 

Sandra Spjelkavik får FANTASTISKE tilbakemeldinger på sitt aller første soloshow – “Sandra feier for egen dør”

Bergens Tidende: Terningkast 5 – «Hverdagskomikk på kornet»

Bergensavisen:     Terningkast 5 – «Variert, vittig og med viktig alvor»

Med en herlig blanding av karakterer, sang og standup, byr hun på et forrykende show – som treffer publikum rett i hjertet:

I 2017 ble Sandra nominert til 2 Komipriser, Årets nykommere og Beste sceneforestilling, i duoen Tonje & Sandra, for showet «Helt i Tiden».

Hun var 1 av 4 på scenen i Julegøy 2 på Ole Bull Scene (2019) – en publikumssuksess som ble spilt for flere enn 30.000!

Sandra gjør også standup på Latter, og var med på Latter Live sesong 3 (2020).

Kevin Kildal er utdannet tømrer fra Halsa i Meløy. Han reiste ut i den store verden i søken etter høyere utdanning og endte opp i Trondheim hvor han etter hvert skulle stryke på ingeniørutdanningen på grunn av sin prioritering av standup. Kevin har siden debuten i 2012 gjort show på alle de store klubbscenene i Norge, vært en snartur innom tv og satt opp sine egne turnéer.  Etter snapchat gav han et springbrett i 2015 med klengenavnet, Arnt Finésse, har høydepunktene kommet på løpende bånd! Personlig konkurs og psykisk sykdom i 2016, premiere på soloshowet “Drittliv”(2017), som høstet svært gode kritikker hos både media, publikum og humormiljøet. Sin egen podcast, Klagemuren i 2017. Det suksessfulle Soloshowet “Skamlaus” i 2019 og diverse streamprosjekter under pandemien! Arnt Finésse er lagt død men Kevin Kildal har tatt enorme steg som en brutalt ærlig, tidvis drøy og åpen komiker. Dette har gitt Kevin 2 nominasjoner til Stå Opp-prisen, komikerenes helt egne pris.  Med 32 000 følgere på Facebook og flere tusen ukentlige lyttinger på podcasten, Klagemuren, har Kevin satt et solid fundament for seg selv som komiker.

Nå er det altså dere som skal få oppleve en livsforlengende aften og humor. – VELKOMMEN!

Torsdag 5. august og fredag 6. august. kl 20:00, Døra åpner kl 19:00