Adam Douglas

Adam Douglas vokste opp i Oklahoma, USA, og har hentet mye inspirasjon derfra gjennom Howlin’ Wolf og Ray Charles’ flørt med country. Han blander soul, gospel, jazz og roots, og etter at han flyttet til Norge i 2008 har musikken også hentet inspirasjon fra norske fjell og skoger.

Debuten som soloartist kom i 2015 med albumet «I May Never Learn». Det var likevel ikke før han deltok i, og vant, Stjernekamp på NRK i 2017 at han virkelig sang seg inn i hjertene til det norske folk! Året etter slapp han det kritikerroste albumet «The Beauty & The Brawn» og har siden turnert land og strand rundt. I mars 2021 slipper han sitt tredje fullengde studioalbum «Better Angels».

Som musiker er Adam Douglas den sjenerte fyren som blir et fyrverkeri på scenen, og som henter inspirasjon fra soulmusikkens største stjerner. Han lar den store stemmen konkurrere om oppmerksomheten med sin egen gitar, noe som kulminerer i et forrykende liveshow som aldri er det samme to ganger.

Han trives best med å være den dårligste musikeren på scena, med et band som puster han i nakken og aldri lar ham hvile. Helst med et kor på den ene siden og blåserekke på den andre. Hele tiden har han jobbet med å perfeksjonere liveuttrykket sitt gjennom å spille mest mulig for flest mulig. For å levere de uforglemmelige øyeblikkene. For å bli best mulig. Og han er på god vei.

Om dette sier han: «Jeg prøver ikke å være noen andre enn meg selv. Jeg er bare Adam Douglas, kanskje med en ny hatt i blant.»

Live på Ofelas Arena Søndag 13. juni kl 20:00
Døra åpner kl 19:00

Billett kjøper du på ebillett.no/ofelas