LATTER LIVE – på turné!

Stand Up Finnmark og Stand Up Norge

«LATTER LIVE – på turné!»
Med: Øyvind Loven, Christer Torjussen, Vidar Hodnekvam og Ole Soo

KOMIKERNE VENDER TILBAKE TIL SCENEN!
De siste årene og gjennom tre sesonger har mange fått med seg «Latter Live» på NRK.
I denne programserien får landets ledende standup-komikere lov til å boltre seg i beste sendetid fra Latter på Aker Brygge.
Se mer her: https://tv.nrk.no/serie/latter-live

Disse sesongene hadde i gjennomsnitt 6-800.000 seere hver uke og har gitt standup-sjangeren et oppsving på live-scener over hele landet.
Nå får man altså muligheten til å få med seg denne suksessen i levende live, når de mest populære komikerne fra TV-serien legger ut på turné med sceneproduksjonen kjent fra TV.
Dette blir show!

Det er som kjent krevende tider for alle som lever av å samle mennesker, så det er derfor med stor glede at vi nå kan informere om at komikerne returnerer til scenen igjen.
Med dagens smittevernregler selges det derfor kun et begrenset antall billetter pr. forestilling og med tanke på at kulturhuset vanligvis kan huse show for veldig mange flere publikummere, så skal det igjen være trygt og gøy å le i salen.
Store deler av kulturhuset gjøres tilgjengelig for publikum som har kjøpt billett, for å sikre at alle smitteverntiltak blir grundig ivaretatt.

ØYVIND LOVEN
Loven er en av landets mest rutinerte standupkomikere og konferansierer. Han er kjent for sin småsnobbete fremtoning og sin misunnelsesverdige timing og fortellerteknikk. Gir du Loven en scene, en mikrofon og et publikum er resultatet garantert god stemning. Med stor entusiasme og presisjon vet han å servere de riktige poengene til de riktige anledningene. Loven har nemlig en unik evne til å fange hele forsamlingen, på tvers av alder, kjønn og bakgrunn.

CHRISTER TORJUSSEN
Christer Torjussen har underholdt landets befolkning i en årrekke, noe som har skaffet ham materiale nok til å holde det gående hvor lenge som helst for hvem som helst.

Torjussen er den rene mitraljøsen og poengene renner ut i raskt tempo.

Christer Torjussen er en av veteranene på den norske standupscenen med over tjue års fartstid i humorfaget. Han har vært med på flere oppsetninger i regi av Stand Up Norge, som Sommerlatter 2012 (med bla Lisa Tønne og Hans Morten Hansen) og “Julelatter 2015”.

Han har også mottatt Komiprisen for beste standup og den prestisjetunge Stå opp-prisen.

I 2017 reiste han rundt med soloshowet “Drittpappa” som fikk strålende mottagelse og flere seksere på terningen. Nå er han aktuelt med et en ny forestilling titlulert ”Idiot”.

Tobarnsfaren er en av våre faste komikere på Latter, og hans varemerke er standup med høy gjenkjennelsesfaktor og selvironi

VIDAR HODNEKVAM
En bunnsolid standup’er som alltid leverer varene!

Vidar Hodnekvam er bergensk standup av ypperste klasse. Vitsene er gode, de kommer tett, og resultatet er at salen rister av latter.

Vidar snakker ofte om egen oppvekst, livet som småbarnsfar, samfunnet generelt og sin mystiske evne til å havne i situasjoner han kommer håpløst dårlig ut av.

På Latters Klubbscene har han vært en av våre faste headlinerne i flere år og i 2015 ble han nominert til Komiprisen i kategorien beste standup.

OLE SOO
Rappkjeftet og hysterisk morsom bergenser!

Ole Soo blir stadig mer ettertraktet som standuper, tekstforfatter og regissør. Han er et fast innslag både på Latters Klubbscene og Rick’s i Bergen.
Ole begynte med standup i 2010 og samme året stod han på Skemtagauk, Standupfestivalen i Oslo og Den Store Norske Humorfestivalen hvor han ble beskrevet som en kommende stjerne.

Samme året deltok Ole også i P4´s konkurranse «Komidol» hvor han fort ble en publikumsfavoritt og vant hele greia.
Som tekstforfatter har han skrevet for Johan Golden, Marit Voldsæter og Stian Blipp Show.

Han har også hatt regi på soloforestillingene til Christoffer Schjelderup og Sturla Berg Johansen.

Døra åpne kl 18:00
Forestillingen starter kl 19:00

Billett kjøper du på ebillett.no/ofelas