Skratte-Galla 2021 Kirkenes

«SKRATTE-GALLA 2021»
En god latter forlenger livet!

HANS MORTEN HANSEN
“En av Norges beste standupkomikere som bare blir bedre og bedre. Poengene er skarpe og salvene leveres i høyt tempo. Hansen troner fremdeles blant Norges humorkonger”
Stavangers store sønn, Hans Morten Hansen, har livnært seg som komiker i en mannsalder og er en av landets mest rutinerte og bejublede standupkomikere.

Han har satt opp fem soloforestillinger (blant annet ”Is this it?”, ”50 Shades of Hansen”, og ”Game of Hansen”), og i 2018 kronet han karrieren med to jubileumsforestillinger i DNB Arena foran ti tusen elleville fans.
Han har mottatt Komiprisen for Beste Standup to ganger, og i 2010 satte han også verdensrekord i lengste standup how da han holdt det gående i 38 timer og 14 minutter på Latter på Aker Brygge.
Til tross for en lang standupkarrier kjenner nok de fleste Hans Morten Hansen som karakteren Gullestad fra den populære NRK-serien ”Side om side”.
Har du ikke opplevd han på scenen er det på høy tid å se en av landets morsomste menn i sitt naturlige element.

TRINE LISE OLSEN
Trine Lise møter verden med en bunnløs ærlighet. Både som utøver og menneske er hun utfordrende, overraskende, ikke så lite frekk og ikke minst varm.
Hun høstet ikke mindre enn seks 6’ere og strålende kritikker for forestillingen «Æ Har Rætt».
Trine Lise reiser nå rundt med sitt andre soloshow «Den Lille Stemmen» som har fått to femmere og tre seksere så langt.

CHRISTOFFER SCHJELDERUP
Christoffer er født på Voss og oppvokst i Fana. Han snakker om alt mellom himmel og jord og går ikke av veien for å sparke i alle retninger.
Han var med å starte Stand Up Stavanger og Stand Up Bergen og er en ildsjel for standup på Vestlandet.
Han har opptrådd på de største scenene i Norge og er en erfaren tekstforfatter, komiker og konferansier på eventyr, klubbkvelder og andre tilstelninger.
Doffedutten har begynt å få seg et navn på Vestlandet og er klar til å bli en av Norges mest produktive og hardtarbeidende komikere. Denne mannen er bare morsom.

Thomas Leikvoll.
Thomas er en komiker med 15 års erfaring og har reist og underholdt på de fleste steder i vårt kronglete land. Han særtegnes av sin evne til å se på de små, pinlige, rørende og rare delene av sitt eget og andres liv, og snu dem til humor. Han er en erfaren og helstøpt komiker med et vidt repertoar.

Pål Riise.
Komiker Pål Riise har i de senere år virkelig etablert seg som en av de mest kjente humoristene fra vårt nordligste fylke. Han har de siste årene underholdt for fulle hus med sine enmannsshow. Han mener nemlig at han allerede i årevis har delt rundhåndet av sin enorme visdom og sine fasitsvar til folket. Pål har i årevis gitt svar på ting man ikke engang visste at man lurte på. Alt fra lengden på Lambis toalettpapir, via antall meter taffelsticks i en pose, til egnet koketid på Freias påske-egg og ikke minst Sjaman-sangen og Hold deg hjemme.

Tommy Berg.
Tommy er en landet beste revy artist og frontfigur for Altarevyen. I tillegg er Tommy en politiker og kan sikkert fortelle mye hva det skjer i vårt nye fylke Troms og Finnmark hvor han sitter på fylketinget.Nå er det altså dere som skal få oppleve en livsforlengende aften og humor. –

VELKOMMEN!

Billett kjøpes på ebillett.no/ofelas