Jadudah

Mørkt, massivt, rolig og energisk.
Vekslende uventet indiepop. Jadudahs musikalske stil kan beskrives som en blanding av skitten rock med stemningsfylte popelementer, akkompagnert av en mørk og mystisk atmosfære. Med innslag av grove gitarriffer og elektroniske elementer, toppet med en kraftig kvinnestemme.

Bandet ble raskt lagt merke til av den norske radiokanalen NRK P3 da de ble Ukas Urørt (ukens band) med sangen And We Fall. Deres andre singel When I Sleep ble oppført og ble sendt nasjonalt på Radio P3, blant annet sanger fra debutalbumet Strangers (2015) som har blitt brukt i mange forskjellige reklamer og TV-show. Singelen Messed Up fra 2017 ble også ofte spilt på norsk radio.

Jadudah har turnert i hele Norge de siste årene, og er for tiden i gang med å spille inn og gi ut ny musikk. Deres nylige singler Hysteria (2019) og Let’s Go Out (2019) markerer en annen musikalsk retning, med en massiv poplyd som vil være til stede på deres andre album som er i arbeid.

Fredag 11. desember kl 21:00

Billett kjøper du på ebillett.no/ofelas

Jadudah er:
Helle Larsen vokal
Joakim Finstad Jenssen gitarer
Sverre Simonsen gitarer / synth
Patrick Jaklin bass / synth
Tobias Solheim-Nilsen trommer

Nå tilbyr vi refusjonsgaranti! Vi ønsker at du skal kunne kjøpe billett til denne konserter og føle deg trygg på at du får igjen pengene dersom myndighetene kommer med nye retningslinjer og arrangementet ikke blir gjennomført.