Asle Beck

Vi gjentar suksessen: Asle Beck til Ofelas Arena.

Den folkekjære artisten Asle Beck selger for tiden ut konserter i hele Norge, og har med sine personlige og ærlige tekster og fengende melodier blitt en av våre mest strømmede vise- og visepopartister de siste ti årene. 

Asle Beck er kjent for radioslagere som bl.a. «Skur 55», «Varme Vinder» og «Grünerløkka» og sangene hans har nå blitt strømmet og avspilt over syv millioner ganger bare på Spotify og iTunes. Musikkvideoene hans er blitt vist over en million ganger på Youtube. I 2017 ble albumet «Bruvoll Hotell» et av de mest solgte norskspråklige albumene og føk rett inn på en sterk 10. plass på VG Lista Topp 40 sammen med norske og internasjonale superstjerner. En solid prestasjon av en beskjeden låtskriver fra Grünerløkka. Beck har også tidligere gitt ut de kritikerroste albumene «Tanker fra i går» (2008) og «Gikk så stille forbi» (2014).

Gled deg til en varm og stemningsfull konsert med tidenes artist!

Ofelas Arena torsdag 3. desember kl 20:00
Billett kjøpes på ebillett.no/ofelas

Nå tilbyr vi refusjonsgaranti! Vi ønsker at du skal kunne kjøpe billett til denne konserter og føle deg trygg på at du får igjen pengene dersom myndighetene kommer med nye retningslinjer og arrangementet ikke blir gjennomført.