SkratteGalla

Hans Morten Hansen debuterte som komiker under den første Humorfestivalen i Stavanger i 1993, og har siden 1995 hatt dette som yrke. Han er en av komikerne under paraplyen til Stand Up Norge i Oslo.

Hans Morten Hansen vant Komiprisen 2010 og 2012 i klassen beste stand-up artist for forestillingene «Is this it?» og «Roper i skogen… Og forventer å få svar». Han var også nominert i samme klasse i 2009 for «Hansenhjørnet».

Hansen er også kjent for sin rolle som naboen Rolf Gullestad i NRKs situasjonskomedie Side om side, og den sure byråkraten Finn i filmen Trolljegeren.

Erlend Osnes har på kort tid gjort seg godt bemerket på både scene og radio. Han er for mange kjent fra radioprogrammet “Raae og Osnes” på NRK P3 sammen med makkeren Henning Raae. Våren 2016 var gutta også vikarer for Silje Nordnes og Ronny Brede Aase i NRK P3s flaggskip “P3 Morgen”.

Siden han debuterte på stand-up-scenen sammen med Terje Sporsem i 2010 har Erlend tatt steget fra deltids- til fulltidskomiker. Han er stadig å se på de største humorscenene i Norge. I 2015 debuterte han med sitt første solo stand-up-show “Av Familiære Årsaker” som solgte ut kulturhus over hele landet. Han er blitt beskrevet som en historieforteller av rang, og en komiker på god vei mot humorstjernehimmelen.

Med alt fra hardtslående mørk humor til enkel lettsindig observasjonshumor kan han passe til å underholde i alt fra jobbsamlinger, konferanser, selskaper og julebord. Erlend gjør også jobber som konferansier under events og annet hvor man trenger noen til å binde kvelden sammen.

Moromannen Pål Riise har i de senere år, virkelig etablert seg som en av de mest kjente humoristene fra vårt nordligste fylke. Pål Riise gir deg nord-norsk humor på sitt aller beste. Den er tydelig, den er krydret og direkte, og ikke minst: Den er fullstendig latterlig!

Hans helaftens enmanns-forestilling er allerede sett av flere tusen, og som ett av mange høydepunkter må nok et utsolgt Edderkoppen Teater i Oslo trekkes fram.

Pål irriterer seg over ting du aldri kunne forutse, og han gir deg løsninger på problemer du ikke engang visste at du hadde. Alt med en herlig snert, og ikke minst en solid dose selvironi. Det faktum at Pål den siste tiden også er blitt mer oppmerksom på sin egen økende alder, vil nok rett og slett bare tilføre et hav av muligheter til temas det kan lages god underholdning av.

Stort sett vet man heldigvis hva man får, dersom man går på et Pål Riise show. Det aller meste faktisk!

Tommy Berg er en allsidig mann og er en både en kjent SV-politiker, bankmann i DNB og sjef for Altarevyen. 

Oppleve dem på Ofelas Arena fredag 6. mars kl 21:00
Døra åpner kl 20:00

Billett kjøper du på ebillett.no/ofelas