Black Raven, John Lindberg Trio og Teencats

Denne kvelden har vært jobbet med veldig lenge, og endelig kan vi ønske velkommen til Black Raven fra Düsseldorf, live i Kirkenes!
Med på festen er også John Lindberg Trio fra Sverige og Teencats fra Norge!

Dette blir tre fantastiske konserter fra tre av Europas beste Rockabilly/Rock’n’Roll band, og vi kan love at det blir lenge til neste gang vi får besøk fra band av dette kaliberet igjen! Så ta på danseskoene, inviter alle vennene dine og start påsken tidlig med en real fest!

cc 250 kr kjøpes på ebillett.no/ofelas
Dørene åpner 21:00

BLACK RAVEN

Black Raven startet i 1992 og består av Julian Wiethoff (vokal, gitar), Jens Feldhaus (trommer) og Bojan Lutz (bass). De er kjent som det første Teddy Boy/Revival-bandet fra Tyskland som oppnådde internasjonal suksess, og de har holdt det gående i snart 30 år. Siden midten av nittitallet har de turnert hele verden, blant annet Japan, USA og Russland, og spilt på festivaler som Teddy Boy Weekender og Rock-Am-Ring.

I tillegg til sin egen musikk har de også jobbet som backingband for Graham Fenton, vokalist i legendariske Matchbox, Sandy Ford fra Flying Saucers og Freddie Fingers Lee.

TEENCATS

Teencats er et norsk rockabillyband fra Elverum. De ble startet i 1984 av Stig Rune Reiten, og fra da og fram til 1996 ga de ut flere plater og turnerte heftig i både inn- og utland.

Etter 20 år pause, med mange sideprosjekter som blant annet Build For Speed og Trouble Boys, ble Teencats endelig tatt opp igjen i 2015. De har siden da kjørt på med konserter og det ryktes at ei ny plate er under planlegging.
Det er mange år siden sist de spilte i byen vår, og de sier de gleder seg stort til å rocke Kirkenes igjen!

JOHN LINDBERG TRIO

Med den ene foten i klassisk rockabilly og den andre i moderne rock har Dalartrioen John Lindberg Trio, eller JLT som de også er kjent som, blitt et av Sveriges mest elskede liveband. JLT albumdebuterte i 2006 under navnet John Lindberg Rockabilly Trio og har siden da sluppet seks album til.

John Lindberg vokste opp på klassisk rock’n’roll og begynte å turnere som musiker allerede i tenårene. Han startet JLT da han gikk på videregående, albumdebuterte straks etter og gikk rett i gang med turnering. Siden har det bare rullet videre, og med album etter album og turné etter turné har de bygget seg et solid navn i Sverige med topp-10 plasseringer på albumlistene og utsolgte konserter over hele landet.

Gjennom karrieren har JLT bygd på sin 50-talls-rockabilly-sound med inspirasjon fra band som blant annet Led Zeppelin, The Sonics, Steve Earle, The Beatles og The Fabulous Thunderbirds. Bandet ser hele tiden framover for å utvikle lydbildet sitt, og bandets nyeste plate ble beskrevet som “Like mye 1910 som 2016”.
JLT live er et band I sitt ess; energisk og med store deler sjarm og nerve. Det er selvsikkert og gjennomsyret av kreativitet og ureddhet!