Lei Ofelas Arena?

På Ofelas Arena får du tilgang til et unikt lokal som passer til et bredt spekter av ulike aktiviteter og arrangementer.

Hos oss har du tilgang til lokal som kan tilpassets til små og store selskaper, møter, bryllup, fest, konferanse, utstilling, julebord, workshop, konsert, sommerfest, firmafest, jubileum, event eller seminar og kurs. Kontakt oss på post@ofelas.no eller 93499979(Johnny) eller 41454974(Jorun) for mer informasjon, befaring eller ett uforpliktet tilbud

Ok.png

Bryllup, konfirmasjon, julebord eller sommerfest?  Vi har lokalet i Kirkenes sentrum som egner seg for det meste av sosiale begivenheter.

Skulle dere ha behov for et lokale som er skjermet, finnes det mange varianter av dette inkludert mulighet for å leie et chambre separee.  Ofte er det praktisk å komme til ferdig pyntede lokaler der bordet er dekket og alt er på stell. Bistand med underholdning, rigge opp og ned, eller med teknikk lar seg også gjøre. Du står selvsagt også fritt til å ta dere av detaljene helt på egenhånd. Ta kontakt for en uforpliktende befaring av Ofelas Arena.

Ok.png

Trenger du et ekstra stort møterom til et ekstra viktig møte? Eller kanskje ledergruppen skal legge strategien for det kommende året og trenger litt endring i omgivelsene for anledningen.

Av og til passer det å holde møtet et sted med en lun og hyggelig atmosfære, mens andre anledninger krever et mer nøytralt lokale. Dersom du planlegger et møte med påfølgende middag, har vi flere lokaler som gjør det enkelt. Uansett hva du har behov for, hvor mye du trenger av bistand eller hva som er grunnen til at du er på jakt etter et møtelokale i Kirkenes, har vi fleksible alternativer som passer til de fleste type møter.

Ok.png

Valg av bryllupslokalet er den første store avgjørelsen dere skal ta når den uforglemmelige dagen skal planlegges.

Valg av bryllupslokalet er den første store avgjørelsen dere skal ta når den uforglemmelige dagen skal planlegges.  Det er et viktig valg, og det er avgjørende for et vellykket bryllup. Det finnes mange ting å ta hensyn til når dere skal beslutte hvor dere skal feire dagen. Hvor mange gjester har dere planlagt å invitere og trenger dere kanskje en scene til bandet eller til annen underholdning?  Tilknyttet de ulike lokalene er ekspertise som kan bistå med alt fra mat og dekor til tekniske ting og underholdning. Det er lurt å bruke tid på finne riktig lokaler for bryllupsfesten, dagen kommer aldri tilbake og dere skal ha med dere gode minner som dere kan se tilbake på og huske for alltid. Ønsker dere å feire kjærligheten i unike bryllupslokaler i Kirkenes, har vi garantert noe for dere.

Ok.png

På jakt etter det perfekte stedet for en uforglemmelig bursdagsfeiring i Kirkenes?  Eller kanskje dere arrangerer konfirmasjon og skal feire overgangen til de voksnes rekker?

Mulighetene er mange når du skal stelle i stand til fest.  Skal du invitere til treretters, enkel tapas eller kanskje bare spandere drinker på vennegjengen? Vi har festlokalet i Kirkenes, enten du ønsker deg en mindre, privat feiring med dine nærmeste eller en stor fest med flere hundre gjester. Skulle dere ønske bistand for anledningen, finnes det eksperter som kan bistå med alt fra servering av mat og drikke til teknikk og underholdning.

Ok.png

Det er mye arbeid som legges ned når det skal arrangeres en konferanse.

Det er mye arbeid som må legges ned når det skal arrangeres en konferanse. Riktige lokaler for ditt arrangement, vil kunne lette planleggingen betraktelig. Ønsker du konferanselokaler i Kirkenes som gir en annerledes opplevelse? Eller kanskje det passer bedre med nøytrale fasiliteter der det er plass til mange deltakere. Lokalet setter rammene for din konferanse og vi har gode alternativer uavhengig av hvor mange deltakere som er tenkt.

Ok.png

En viktig del av en vellykket utstilling eller messe er selve lokalet.

Hos oss kan du finne det rette lokalet for din utstilling av foto, kunst eller lignende  –  enten du ønsker et annerledes lokale som skaper en helt spesiell setting, eller om du foretrekker noe som er nøytralt. Vi har utstillingslokaler i Kirkenes for enhver anledning. Trenger dere hjelp med å rigge opp/ned, matservering eller teknisk assistanse?  Tilknyttet lokalene finnes det mange dyktige mennesker som er der for å hjelpe dere med det dere måtte ønske.

Ok.png

En workshop skal legge til rett for ideer og tankespinn hos gruppen. Da kan lokalene og omgivelsene rundt dere spille en viktig rolle for et godt resultat.

Kanskje er det litt lettere å være kreativ og tenke store tanker i et lokale som er litt annerledes? Eller er det tilgang til flere møterom, for oppdeling i gruppeoppgaver som er viktig for dere? Trengs det bistand med deler av arrangementet vil dette enkelt kunne ordnes. Workshops kommer i utallige formater, og behovene er ofte svært ulike – det eneste vi vet, er at hos oss finner du lokalet når du skal arrangere workshop i Kirkenes sentrum.

Ok.png

Kom å ta en titt på ditt unike konsertlokale i Kirkenes. Vi har lokaler for konserter som trenger både små og store scener.

Mulighetene er mange når det skal holdes konsert, men det første som er lurt å tenke på er hvor artisten(e) passer inn. Skal konsertlokalene være store/små, lyse eller mørke?  Vi kan hjelpe deg med å finne det perfekte lokalet for arrangementet. Bør lokalene være annerledes med særpreg, eller passer det bedre med noe nøytrale rammer for konserten som skal avholdes?  Vi har lokalet der alt er på plass for å arrangere konsertproduksjoner i Kirkenes med alt fra 30 til 550 tilskuere. Dere avgjør selv hva dere trenger av bistand. Kanskje dere ønsker at noen serverer mat og drikke eller hjelp med å rigge opp og ned?

Ok.png

En firmafest kan bety mye for relasjonen mellom de ansatte i selskapet ditt, og riktige selskapslokaler kan være avgjørende for at kvelden blir en suksess.

Dersom det er behov for å kombinere de sosiale festlighetene med noe faglig – eller bare å være samlet helt for dere selv –  har vi møterom og konferanserom i tilknytning til flere av våre festlokaler.  Servering  av mat og drikke, planlegging eller gjennomføringen av det hele finnes det mange dyktige mennesker som gjerne hjelper deg med. Hos Ofelas finner du lokalet som er tilpasset din firmafest, midt i hjertet av Kirkenes.

Ok.png

Merkedager dukker opp for både bedrifter og privatpersoner. Fyller selskapet 10 år, eller er det kanskje et gullbryllup som skal feires?

Vi har lokaler som passer for ditt budsjett og kan skreddersy en pakkeløsning som er i tråd med hva enn du måtte ha behov for. Trenger du hjelp med bestilling av mat, bordekking eller det tekniske m.m, kan dette enkelt ordnes. Vi tilbyr lukkede lokaler som passer for mindre grupper så vel som for grupper på opp til 400 personer. Og skulle du ha behov for et eget lite chambre separee, finnes det også flere varianter av dette. Lokalene som setter rammen for ditt jubileum i Kirkenes – finner du hos oss.

Ok.png

Hos oss finner du moderne og representative lokaler perfekt for kurs og seminarer – midt i Kirkenes sentrum! Vi legger til rette for deg og dine behov, uansett hva det skulle være.

Hos oss finner du moderne og representative lokaler perfekt for kurs og seminarer – midt i Kirkenes sentrum! Vi legger til rette for deg og dine behov, uansett hva det skulle være. Våre lokaler kan oppfylle de fleste ønsker, enten du er på jakt etter unike og annerledes fasiliteter for ditt seminar eller om du foretrekker en mer nøytral ramme rundt arrangementet. Tilknyttet våre kurslokal i Kirkenes er mange flinke folk som bistår med det dere måtte ha behov for, enten det er enkel bevertning,  tekniske behov, dekor eller en full middag. Du velger fritt, og kan selvsagt også stå for det hele på egenhånd.

Ok.png

Skal du arrangere en lansering , kick off eller julebord? Eller kanskje det er et aldri så lite jubileum som står for trappene?

Et godt gjennomført event krever mye planlegging, men aller viktigst er det at lokalene du velger passer til formålet med eventet. Hos Ofelas finner du et bredt spekter av ulike lokaler som passer til utallige anledninger, midt i Kirkenes.  Vi tilbyr alt fra mindre møterom, til store lokaler for opp til 400 personer – med eller uten servering av mat og drikke. Trenger du en hjelpende hånd i planleggingsfasen, eller bistand med gjennomføring av ditt event, så har vi flinke mennesker som gjerne hjelper deg med det du måtte ønske.

Ok.png

Kontakt oss på post@ofelas.no eller 93499979(Johnny) eller 41454974(Jorun) for mer informajson, befaring eller ett uforpliktet tilbud.