facebook

Ofelas Pub & Disko / Ofelas Arena har delt Arnt Finèsse sitt arrangement. ...

Kevin "Arnt Finèsse" Kildal - Soloshow i Kirkenes

desember 1, 2017, 9:00pm - desember 1, 2017, 10:30pm

Ofelas Pub & Disko | Fredag 1. desember Kevin "Arnt Finèsse" Kildals «Dri**liv» Kevin Kildal er en hardtslående og til tider sint komiker. Etter flere år på standup-scenen tok det helt av gjennom Snapchat – og Arnt Finèsse var et faktum. Han har etablert seg som en av Norges drøyeste komikere og dette ligger som et grunnlag for mye av humoren hans, selv om mer alvorlige og ærlige temaer ligger høyere på listen i dag. Etter utsolgte show i hele Norge og testing av materiale er Kevin klar for å ta steget videre og turnere med soloshowet sitt «Dri**liv». «Dri**liv» er et show som tar for seg alt fra helt generelle ting som går han på nervene til mer seriøse, ærlige og mørke tema. Kevin gleder seg til å ta turen til Kirkenes! Ta med venner og legg igjen dine moralske kompass hjemme for en steinhard og hysterisk kveld! Bill. kr. 225,- + bill.avg. Alder: 20år NB! Begrenset antall billetter i salg.

View on Facebook

Billett kjøper du her: pay.ebillett.no/velg_antall.php?p_id=1295&arrnr=5373444 ...

View on Facebook

Harstadbandet har de de siste tiårene vært et svært ettertraktet og populært liveband, noe som har ført til turnèaktivitet over hele landet! Bandet har eksistert siden 1985, og er å anse som veteraner i norsk musikkliv!

Topcoat satser ubetinget på en publikumsvennlig låtprofil, tette og tøffe medleys, groovy låter med trøkk kombinert med lyd og lys som ligger i popscenens eliteserie!

Bandet serverer de beste partylåtene fra -70, -80, -90, -00 og -10 tallet på løpende bånd, og det er ingen dødpunkter med kjedelige «b-låter».

Dette gir en uovertruffen publikumskontakt, og et tett og tøft show, og alle publikummere går smilende hjem etter en kveld med Topcoat!

«VI STARTER FOR FULLT, OG ØKER PÅ ETTERHVERT»

Fredag 10. november kl 23:00.
Døra åpner kl 19:00
...

Siste sjanse til å oppleve Top Coat på Ofelas Pub & Disko

november 10, 2017, 11:00pm

Harstadbandet har de de siste tiårene vært et svært ettertraktet og populært liveband, noe som har ført til turnèaktivitet over hele landet! Bandet har eksistert siden 1985, og er å anse som veteraner i norsk musikkliv! Topcoat satser ubetinget på en publikumsvennlig låtprofil, tette og tøffe medleys, groovy låter med trøkk kombinert med lyd og lys som ligger i popscenens eliteserie! Bandet serverer de beste partylåtene fra -70, -80, -90, -00 og -10 tallet på løpende bånd, og det er ingen dødpunkter med kjedelige «b-låter». Dette gir en uovertruffen publikumskontakt, og et tett og tøft show, og alle publikummere går smilende hjem etter en kveld med Topcoat! «VI STARTER FOR FULLT, OG ØKER PÅ ETTERHVERT» Fredag 10. november kl 23:00. Døra åpner kl 19:00

View on Facebook

Magisk med Roar Dons Band på scene nå ...

View on Facebook

OFELAS AS GJØR ENDRINGER I DRIFTEN.

Vi i Ofelas AS har bestemt oss for å avslutte diskotek-driften hos oss fra 1. januar 2018. Dette innebærer at vi fra nevnte dato, ikke lenger vil holde vårt diskotek i Dr. Wesselsgate 3 åpent på fredager og lørdager.

Ofelas AS feirer hele 17 års sammenhengende drift 1. desember 2017. Vi er ekstremt stolte, og ikke minst veldig takknemlige for at våre fantastiske gjester gjennom alle disse årene har gitt oss muligheten til å drive med pub & diskotek så lenge. Det har vært ingenting annet enn kjempemoro!

Ting endrer seg med tiden, og utelivsbransjen er selvsagt intet unntak. Mens enkelte endringer nødvendigvis tvinges frem, vil andre kanskje komme som følge av ønsker om å gjøre ting litt annerledes.

Vi i Ofelas AS har fortsatt lyst til og ambisjoner om å kunne bidra til å gi folk i Sør-Varanger gode opplevelser. Men vi ønsker å gjøre dette i et noe mer variert spekter, noen ganger i en litt annen innpakning, og vi ønsker å gjøre dette i Ofelas Arena. Våre bidrag for å skape trivsel, hygge og liv i Kirkenes sentrum vil derfor fra 1. januar 2018, foregå inne i den flotte Arenaen vår i Dr. Wesselsgate 1.

Tusen takk til alle som har bidratt til 17 års drift ved Ofelas Pub & Disko. Vi gleder oss til å skape flere minneverdige øyeblikk sammen med dere på Ofelas Arena.

Kirkenes 1.november 2017
OFELAS AS
...

View on Facebook