facebook

Ofelas Arena onsdag klokken 14.00:
Fylkesmesterskap for ungdomsbedrifter avsluttes, og 41 stands ryddes ned.
Tusen takk for at vi fikk være vertskap i 2018.

Ofelas Arena onsdag klokken 15.30:
Klargjort for 400 publikummere til en fantastisk konsertopplevelse med Mari Boine.
Hjertelig velkommen skal dere være.

OFELAS ARENA - DER TING SKJER!
...

View on Facebook

Liker du fest og moro, men sliter med å danse med slålomstøvler? Er ikke kondomdress og bortover-ski helt din greie? Liker du kanskje utendørs vinteraktivitet best på TV?

Fortvil ikke! Ofelas Arena lager fest også for deg....!! Lørdag 17. februar inviterer vi til årets største og diggeste AFTERSKI i Sør-Varanger. Velkommen til storfest på Ofelas Arena.

DETTE BLIR GØY!!
...

View on Facebook

Ofelas Arena har delt sitt innlegg. ...

Ofelas ønsker alle et godt nytt år, og ønsker å starte det nye året med en danse/treningshelg i samarbeid med Dans Kirkenes og Nordlys studio. De som ønsker innføring i Sumba, Sving, Hip Hop og Linedans har nå sjansen. (se detaljert program for hele helgen under arrangementet.) Vi holder åpent på arenaen lørdag 13 januar fra kl 2200-0200 for de som ønsker å danse eller for de som rett og slett bare ønsker å komme for å høre på musikk som spilles i fra vår DJ. Håper vi ses:) www.facebook.com/events/1735693620072680/?ti=icl

View on Facebook

Ofelas ønsker alle et godt nytt år, og ønsker å starte det nye året med en danse/treningshelg i samarbeid med Dans Kirkenes og Nordlys studio. De som ønsker innføring i Sumba, Sving, Hip Hop og Linedans har nå sjansen. (se detaljert program for hele helgen under arrangementet.)

Vi holder åpent på arenaen lørdag 13 januar fra kl 2200-0200 for de som ønsker å danse eller for de som rett og slett bare ønsker å komme for å høre på musikk som spilles i fra vår DJ. Håper vi ses:) www.facebook.com/events/1735693620072680/?ti=icl
...

View on Facebook

Ofelas Arena har oppdatert forsidebildet sitt. ...

View on Facebook