Pål Riise Show og Phat Mollys torsdag 1. august

Date: 01.08.2019 Place: Ofelas Arena Time: 20:00

På ære og sånn vittighet!

Moromannen Pål Riise har i de senere år, virkelig etablert seg som en av de mest kjente humoristene fra vårt nordligste fylke. Pål Riise gir deg nord-norsk humor på sitt aller beste. Den er tydelig, den er krydret og direkte, og ikke minst: Den er fullstendig latterlig!

Hans helaftens enmanns-forestilling er allerede sett av flere tusen, og som ett av mange høydepunkter må nok et utsolgt Edderkoppen Teater i Oslo trekkes fram.

Nå er Pål Riise klar med sin nye helaftens forestilling ”PÅ ÆRE OG SÅNN VITTIGHET” og som tittelen indikerer følger moromannen fra Finnmark fortsatt sin egen suksessoppskrift for å bringe fram nye lattertårer og magesmerter hos publikum.

Pål leverer et sammensurium med alt fra sang og musikk, konspirasjonsteorier, samfunnskritiske betraktninger, personlige utleveringer, til mer tradisjonell stand-up komikk. Han gir deg med andre ord full pakke.

Pål irriterer seg over ting du aldri kunne forutse, og han gir deg løsninger på problemer du ikke engang visste at du hadde. Alt med en herlig snert, og ikke minst en solid dose selvironi. Det faktum at Pål den siste tiden også er blitt mer oppmerksom på sin egen økende alder, vil nok rett og slett bare tilføre et hav av muligheter til temas det kan lages god underholdning av.

 

Phat Mollys er et rockeband fra Kirkenes

Phat Mollys tar for seg tradisjonell irsk rockemusikk. Repertoaret består av låter fra band som The Dubliners, The Pogues, Dropkick Murphys, Flogging Molly og flere andre irske band. Vi lever for å levere god stemning!

 

Torsdag 1. august på Ofelas Arena kl 20:00 20 års aldersgrense

Døra åpner kl 19:00