Langslet & Meyer

Christine Meyer og Geir Langslet er en profesjonell superduo som spiller pop, rock og soulmusikk. Det to har for tiden suksess med showet «Tina – Simply The Best!» sammen med et stort ensemble. Her gjør Christine en fantastisk jobb som rockedivaen Tina Turner herself. Men til Kirkenes kommer hun som seg selv, sammen med pianist Langslet, for å skape en «rocka pianobar for dansegulv og allsang». De lover to kvelder med topp stemning og mye god musikk!

Geir Langslet spilte i LAVA i 20 år (hvor også Randy Crawford, Marius Müller, Rolf Graf, Egil Eldøen, Olav Stedje og Sidsel Endresen var innom). Han har vært kapellmester i Melodi Grand Prix 5 ganger, og i den internasjonale finalen 3 ganger.  Han var bandleder for Åge Sten Nilsens Queen-konsert «The Show Must go On».

Christine Meyer, som er en god vokalist med stor utstråling. Hun er ei tøff sangerinne, med en varm og rå soulstemme. Christine var blant annet fast sanger i ensemblet til Hege Schøyen og Øyvind Blunck i forestillingene «Bare Gode Venner» og «Fast Følge»: Hun sang også i Geir Wentzel band i 12 år. Men nå for tiden er hun oftest å se med stor Tina turner-parykk i sitt eget show «Tina – Simply the best».

De to gjør en masse store events, bant annet som en del av med superbandet «Radiohits». Men de tar også altså på seg noen eksklusive jobber som duo en gang iblant. Så dette blir en topp aften på Ofelas!