THE NAME OF THE GAME- en hyllest til ABBAs fantastiske musikk!

Annelise Sneve Steinbakk og Wenche Riise har tidligere tolket ABBA med stor suksess, og i mai fikk vi høre og se en smakebit på deres nye hyllest til ABBA på Ofelas Arena.
The Name Of The Game ga publikum et bredt utvalg av ABBAs mange fantastiske sanger, og tilbakemeldingene fra publikum var at dette ville de gjerne høre mere av.

Lørdag 3. august gir vi deg derfor muligheten til å oppleve THE NAME OF THE GAME på Ofelas Arena.
Repertoaret er utvidet ytterligere, og sceneshowet større og bedre enn noen gang. Så gjør deg klar til en fantastisk kveld i Arenaen med gode minner, og musikk hentet fra absolutt øverste hylle. Sannsynligheten for at akkurat du får høre din ABBA favoritt fra scenen må ansees som meget stor.

Kirkenesdagene 2018, lørdag 4. august på Ofelas Arena. THE NAME OF THE GAME – En hyllest til ABBAs fantastiske musikk!

Inkludert i billetten og rett etter Annelise og Wenche får du:

«Rocka pianobar for dansegulv og allsang» lover Duoen Langslet & Meyer.

Geir Langslet spilte i LAVA i 20 år (hvor også Randy Crawford, Marius Müller, Rolf Graf, Egil Eldøen, Olav Stedje og Sidsel Endresen var innom). Han har vært kapellmester i Melodi Grand Prix 5 ganger, og i den internasjonale finalen 3 ganger.  Han var bandleder for Åge Sten Nilsens Queen-konsert «The Show Must go On».

Christine Meyer som er en god vokalist med stor utstråling. Hun er ei tøff sangerinne, med en varm og rå soulstemme. Christine var blant annet fast sanger i ensemblet til Hege Schøyen og Øyvind Blunck i forestillingene «Bare Gode Venner» og «Fast Følge»: Hun sang også i Geir Wentzel band i 12 år. Men nå for tiden er hun oftest å se med stor Tina turner-parykk i sitt eget show «Tina – Simply the best».

De to gjør en masse store events, bant annet som en del av med superbandet «Radiohits». Men de tar også altså på seg noen eksklusive jobber som duo en gang iblant. Så dette blir en topp aften på Ofelas!

Kvelden avsluttes med DJ Kjetil og DJ Alex

Billett får du kjøpt på ebillett.no/ofelas