FASIT

Komiker Pål Riise har i de senere år virkelig etablert seg som en av de mest kjente humoristene fra vårt nordligste fylke. Han har de siste årene underholdt for fulle hus med sine enmannsshow.

Årets helaftens forestilling fra Riise har fått navnet FASIT, og ifølge moromannen selv var nettopp denne forestillingen nærmest umulig å komme utenom. Han mener nemlig at han allerede i årevis har delt rundhåndet av sin enorme visdom og sine fasitsvar til folket.

Pål har i årevis gitt svar på ting man ikke engang visste at man lurte på. Alt fra lengden på Lambis toalettpapir, via antall meter taffelsticks i en pose, til egnet koketid på Freias påske-egg.

Med årets forestilling er vi på en måte kommet frem til siste side i dette kapittelet, og svarene skal nå kontrolleres opp mot fasiten som står på siste side. Heldigvis trenger du ikke snu hodet opp/ned for å få det med deg. Pål har nemlig tenkt å presentere den til deg i kjent stil via en mikrofon, slik at du ikke kan unngå å få tilfredsstilt nysgjerrigheten.

 

Så dersom du lurer på hva som egentlig er løsningen på dagens små og store verdensproblemer, ja da er Ofelas Arena stedet å være torsdag 2. og fredag 3. august kl 20:00. Pål Riise, mannen med flere svar enn der finnes spørsmål, presenterer endelig FASIT

Inkludert i billetten får du på:

på Torsdag:
Phat Mollys er et band fra Kirkenes som spiller irsk rockemusikk, både gamle irske slagere og ny og tøff musikk fra dagens Irsk-rockband. De spiller musikk fra band som blandt annet The Pogues, Dropkick Murphys, Flogging Molly og The Young Dubliners. Målet er å lage knallgod stemning og spille musikk som får publikum til å få lyst å synge, danse og skåle! Bandet består av André Melsbø på vokal, banjo og gitar, Christina Andreassen på mandolin, Steinar Johansen på gitar, Roy Hojem på bass og Eirik Guvåg på trommer. I tillegg får også gjesteartister som Ingvild Aurlund fra Lillehammer og Britt Linn Hjellum fra Bergen til å spille fiolin for oss + at vår lokale sangerinne Mathilde Tellefsen også stiller opp som gjestevokalist.

på Fredag:
«Rocka pianobar for dansegulv og allsang» lover Duoen Langslet & Meyer.

Geir Langslet spilte i LAVA i 20 år (hvor også Randy Crawford, Marius Müller, Rolf Graf, Egil Eldøen, Olav Stedje og Sidsel Endresen var innom). Han har vært kapellmester i Melodi Grand Prix 5 ganger, og i den internasjonale finalen 3 ganger.  Han var bandleder for Åge Sten Nilsens Queen-konsert «The Show Must go On».

Christine Meyer som er en god vokalist med stor utstråling. Hun er ei tøff sangerinne, med en varm og rå soulstemme. Christine var blant annet fast sanger i ensemblet til Hege Schøyen og Øyvind Blunck i forestillingene «Bare Gode Venner» og «Fast Følge»: Hun sang også i Geir Wentzel band i 12 år. Men nå for tiden er hun oftest å se med stor Tina turner-parykk i sitt eget show «Tina – Simply the best».

De to gjør en masse store events, bant annet som en del av med superbandet «Radiohits». Men de tar også altså på seg noen eksklusive jobber som duo en gang iblant. Så dette blir en topp aften på Ofelas!

Kvelde avrundes med DJ Svenn Yngvar

Billett får du kjøpt på ebillett.no/ofelas